Culinartz

Bruschetta

Rengeteg étterem étlapján szerepel a bruschetta, aki még nem találkozott vele közelről, nem is gondolná, hogy pusztán egy egyszerű pirított kenyérről van szó, – annak ellenére, hogy eredetében paradicsommal és bazsalikommal tálalták, napjainkban már végeláthatatlan a feltétek tárháza.

Szinte mindegy mi kerül ezekre a vastag kenyér szeletekre, lényeg,  hogy jól megpirítsuk mindkét oldalát [elvégre nevében is ott van!- “bruschetta”-faszén felett pirított], fokhagymával megmasszírozzuk, és nyakon öntsük olíva olajjal.

Kerülhet rá szinte bármi! Paradicsom,  bazsalikom, sajtok, finom felvágottak, grillezett zöldségek, tengeri herkentyűk, különböző magvak… az összhangra azért nem árt figyelni- ez tapasztalat…

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. […] már itt is posztoltam régebben. De ez utóbbi is annyira jól alakult, hogy feltétlenül meg kell […]


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!