Culinartz

Csintalan palacsinta spirálok

Édes a szájam! Oda és vissza vagyok mindenért ami édes. Gondolom ez a rendszeres olvasók és követők előtt nem titok.

Édesség utáni vágyam kielégítendő a palacsintánál döntöttem. Bekevertem gyorsan egy kis adagot ( ezt most nem részletezném, palacsintát mindenki tud sütni). Tényleg kis adag volt, mert még bízom az idei strandszezonban.

Ki is sütöttem az a néhányat ám zavarba jöttem. Hiába dudorásztam magamban Dollyék ismert slágerét   és még táncoltam is hozzá valahogy nem fűlött a fogam a túróhoz.

Így hát szépen feltekergettem azon melegében. Csini falatokra vágtam és a sokszor csodált nagymenő  Michelin csillagos séfeket próbáltam meg utánozni.

És mert habzsolni vágytam, került  a tányérba minden!

Palacsinta spirálok, citromos bodzazselé, tejszínhabos mascarpone, lemon crud, portói zselés cseresznye, friss áfonya, illatos menta levelek, egy leheletnyi porcukor és matcha por és… egy icipici aranypor.

Elővarázsoltam a Nap sugarait is, hason csúsztak a bodzazselén és mint parányi drágaköveket úgy ragyogtatták be a csillagporos tányéromat.

palacsinta

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Fejér Emese says: (előzmény @rozsa07)

    Kedves Rózsa, köszönöm kedves szavaid! Remélem nem csak követed a blogot, hanem merítesz is belőle 🙂
    Üdv, Emese

  2. rozsa07 says:

    Szia Emese!
    Mindig jók a fotóid,de ez a mostani kompozíció tökéletes. Gratulálok!
    Üdv. Rózsa


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!