Culinartz

Mascarpone mousse

Csak a neve által tűnik bonyolultnak, nem kell megijedni tőle.

még egy ovis is simán el tudja készíteni ezt a lágyan selymes pohárkrémet. Bizton állítom nem csak a legkönnyebb, de a leggyorsabb is és… A legfinomabb!

Hozzávalók:

25 dkg mascarpone
3 dl tejszín

4 ek porcukor és egy citrom átszűrt leve. Idény gyümölcs.

A mascarponét összekeverem a cukor felével és a citromlével, majd a maradék cukorral kemény habba verem a tejszínt és óvatosan beleforgatom a mascarpone krémbe.

Gyümölcsökre kanalazom, rövid ideig a hűtőben pihentetem és kész is a kanalazható lágy délutáni kényeztetés.

image

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!