<
Ha nem szeretnétek lemaradni más posztokról, kövessetek facebookon vagy instagramon.
Nagyon sokan írtatok és érdeklődtetek hogylétem felől Facebookon és emailben, ami nagyon meglepett és bevallom örömmel is töltött el. Hallgatásom oka egyszerű étkezésileg befelé figyeltem, másrészt pedig “karrierileg” is sarkos fordulatot vett az életem.
Mindig is imádtam a munkám és ezután fogom imádni igazán, hiszen magam főnöke lettem és legalább 10 éve dédelgetett álmom váltottam valóra tavaly.
Hosszú folyamat előzte meg, ezekről itt a nagy nyílvánosság előtt nem biztos, hogy beszélnem kell, viszont a szervezetem is elkezdte kikövetelni az nagyobb odafigyelést, a tudatosabb táplálkozást, amire jut időm mostanság.
Igyekszem most már itt is több finomságot megosztani veletek, amelyek nagyon egészségesek és beilleszthetőek diétákba is.
Ami pedig a munkámat illeti, sokan tudjátok, hogy hosszú évtizedek óta utazások szervezésével foglalkozom, amit most már saját vállakozás formájában végzek, így azok akik utazni szeretnének nyugodtan megkereshetnek! 🙂
Itt az oldalon is látni fogjátok hamarosan, amint a hobby – Culinartz (főzés) és a hivatás – Govia.hu (utazásszervezés) egyesül gasztrotúrák, csoportos utazások alakját öltve és a gasztrotúrák fülecske alatt frissülni fognak a finomságos kalandozások: olyan utak amelyek során várost látogatunk, múzeumot nézünk, tengerpartozunk, de mivel az élet az ételről is szól így útba ejtünk: halpiacot, sajtműhelyeket, bio gazdaságokat, olívaolaj termelőt és borászatokat, vagy akár híres Michelin csillagos éttermeket. Persze, ha utunkba esik egy többszörös világbajnok fagyizó, vagy világhírű csokoládékészítő naná, hogy oda is betérünk ?
Ez pedig a reklám helye:
ha szeretnétek naprakészek lenni a legjobb utazási ajánlatokkal, úgy kövessetek facebookon és instagramon.
Ez pedig egy kis tavaszi ajándék tőlem nektek 🙂

Csodálatos hosszú hétvégét!]]>

Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: