Culinartz

Göngyölt palacsinta

Ezt a palacsintát kizárólag csak az próbálja ki, aki már végképp nem tudja miképpen felhasználni a sok kisütött palacsintát és rengeteg idővel rendelkezik. Az is nekiállhat elkészítésének, aki már nagyon unja a sima túrós, lekváros, fahéjas verziót és imád a konyhában alkotva időzni. Hozzávalók: 12 db kész palacsinta, a töltelékhez: 15 dkg darált dió, 15… Tovább »

Szederkrémmel bágyasztott körte málnaágyon

Vilmoskörte, császárkörte, téli körte… ezektől a nevektől rögtön elábrándozok! Visszanyúltam egy klasszikus recepthez, a boros körtéhez és elkészítettem életem legszebb rózsaszínű körtéjét, amit szederkrémmel és málnapéppel bolondítottam. A kettévágott körte fokozatosan halványul a külső élénkpirosból a belső áttetsző gyöngyházrózsaszínbe. Hozzávalók: 4 körte, 7,5 dl vörösbor, 2 dl szederkrém, 25 dkg cukor, 20 dkg málnabefőtt, 1/2… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!