Culinartz

Spenótos fetakrémes makaróni sonka falatokkal

Ez a hét sem telt el pasta nélkül. Egész pontosan macaron sütés előtt dobtam össze egy kis makarónit 😉 Árválkodott némi igazi olasz tészta, jobb napokra tartogatva, mert bizony úgy vagyok ezekkel a finomságokkal, hogy egy darabig csodálom, nézem és egyik polcról a másikra teszem. Elvégre ami olasz az természetesen jó is! Még az a… Tovább »

Jéghideg gazpacho

Andalúzia legnépszerűbb étele a gazpacho, tökéletesen frissítő hideg leves a kánikulai estékre. Elkészítéséhez felhasznált összetevők jellemzően a mediterrán konyha hozzávalói: paradicsom, paprika, uborka, fokhagyma és extra szűz olívaolaj- amitől a leves állaga krémesebb lesz. Egyike a legrégebbi hagyományos paraszti ételeknek, ismerete a 12. századba nyúlik vissza. Általában a szemre készülő levessel különböző eredményt lehet elérni…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!