Culinartz

Málnás rebarbarás lemon crud rozmaringgal

Piacozás során beszerzett málnától beindult a fantáziám. Sőt a kisördög is ott motoszkált bennem, mi történne ha a málnát belekomponálnám valahogy egy lemon crud szerű nyalánkságba. Gondolatot tett követte, bár bevallom ezúttal kicsi félsz volt bennem, mi történik ha ehetetlen. Tévedtem. Még az eredeti citromos verziót is kenterbe veri. Lágyan selymes, édesen illatos és nem… Tovább »

Csintalan palacsinta spirálok

Édes a szájam! Oda és vissza vagyok mindenért ami édes. Gondolom ez a rendszeres olvasók és követők előtt nem titok. Édesség utáni vágyam kielégítendő a palacsintánál döntöttem. Bekevertem gyorsan egy kis adagot ( ezt most nem részletezném, palacsintát mindenki tud sütni). Tényleg kis adag volt, mert még bízom az idei strandszezonban. Ki is sütöttem az… Tovább »

Tüzes napsugaras lemon crud

Mindig akkor jövök rá mit miért főztem, amikor már készen vagyok vele. Az elmúlt hét napfény hiányban és hidegben telt. Meg sem lepődtem, hogy nagy mennyiségben vásároltam citromot. A citrom amúgy is állandó lakója a konyhámnak nagyon ritkán fordul elő, hogy nincs egy fia gyümölcs sem. Tegnap délután a konyhában ocsúdtam fel, jéééé citromokat facsarok! Tényleg… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!