Culinartz

Statisztikák és a paprikás krumpli

Minden blogger nap mint nap a statisztikáit böngészi. Jómagam meglesem  a keresőszavakat is, amelyek az oldalra vezetik az olvasókat. Az elmúlt napokban rengetegen kerestek a “paprikás krumplira”. Nosza! Adott. Mindenképpen paprikás krumplit kell főznöm, annak ellenére, hogy az első ilyen kísérletem kolosszális kudarcba fulladt. Annyira mély nyomokat hagyott bennem, hogy minden egyes alkalommal eszembe jut… Tovább »

Feta kockák fűszeres olívaolajban

Már annyira belejövök a túró és sajt készítésébe, hogy lassan vezetékes víz helyett tejcsapot fogok igényelni a vízművektől. Ezt mindenkinek ki kell próbálnia! Leírhatatlanul finom! A sajt készítésről már egész bőven beszámoltam itt. Nos ez alapján készült egy kisebb adag annyi különbséggel, hogy csak egy éjszakára hagytam sófürdőben majd fél napig hűtőben szikkadni. Egyszerűen nem… Tovább »

Májpástétom 2.0

Májpástétom kell és kész! Ez a változat kicsit eltér a szokásos boltitól, de javaslom próbáljátok ki! A bolti kicsit lágyabb a hozzáadott ismeretlen adalékoktól, ez pedig kicsit darabosabb a hozzáadott májtól 😉 Hozzávalók: bő 1/2 kg sertés máj, kevés olívaolaj, 2 fej hagyma, fokhagyma, tárkony, koriander, kakukkfű, majoránna, házi mustár (ez is megér ám egy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!