Culinartz

Mángold fözelék gorgonzolával

Legújabb kedvencem a mángold. Készítettem már töltve is, fetakrémmel kencének, köretnek. Finom levest is lehet belőle készíteni, akárcsak a salátából vagy csalánból, de fogyasztható például rántva esetleg fasírt… vagy akárcsak a spenót lasagne-ban is kiválóan megállja  helyét. Úgy tapasztaltam, hogy roppant szereti a sajtokat így most másik nagy kedvencemmel házasítottam mégpedig a gorgonzolával. Az eredmény… Tovább »

Töltött mángold

Meg kell osztanom egyrészt nem szeretném, ha családom a blogot olvasva rengeteg süti láttán abba a tévhitbe kerülne, hogy nem táplálkozom rendesen, másrészt ez a könnyű étel annak ellenére, hogy rémesen ronda roppant egészséges és az íze is fenséges. Persze ehhez hozzájárultam én is 😉 Aki nem ismeri a vitaminokban és ásványokban gazdag már a római… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!