Culinartz

Omlós chorrizós keksz, olívabogyóval

Ez a keksz nagyon könnyen elkészíthető. Néhány perc az előkészítés, és néhány a sütés. Tökéletes focimeccsekhez, jéghideg sörhöz, a ház urának, vagy akár csak egy baráti kis összeröffenéskor remek kísérője egy aperitívnek. Ez most olajbogyóval és chorrizóval készült, de testreszabhatod bármilyen más összetevővel: sonka, aszalt paradicsom, fűszerek, chilli. Hozzávalók: 20 dkg liszt, 8-10 dkg chorrizo,… Tovább »

Szellő pie

Őszintén szólva nem ismerem a  magyar megfelelőjét, annak ellenére, hogy az olasz gasztronómiában igen előkelő helyet foglal-gondolom én, mivel lépten-nyomon találkoztam vele Olaszországban. Alapja a vajas hajtogatott tészta, vékonyra nyújtva. Amilyen egyszerű és gyors az elkészítése, annyira gazdag az íze. Általában hagyma az alapja, erre kerülhet feta, paradicsom, olajbogyó. Méretétől függően lehet önálló fogás, kísérője… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!