Culinartz

Póréhagyma leves édesköménnyel

Felesleges regélni ehhez a gyors és annál finomabb leveshez. Hozzávalók: 2 adaghoz elegendő fél édeskömény gumó, egy szál póréhagyma, olívaolaj, lágy sajt darabok (camambert vagy gruyere), fél liter alaplé, fél deci tejszín (elhagyható). Kettévágok egy édeskömény gumót majd felét vékony szeletekre vágom. Vékony karikákra vágom a póréhagymát és kevés olívaolajon az egészet  megfonnyasztom. Felengedem az… Tovább »

Hat hagymaleves

Ha egyszerű és mutatós levesre vágytok, melegen ajánlom kipróbálni, főleg ilyenkor a medvehagyma szezonban. A remek vendégváró, kiadós leves nem fog csalódást okozni senkinek! Hozzávalók ( kb. 5 liter): 4 közepes fej vöröshagyma, 4 közepes burgonya, 1 fej fokhagyma, 1 szál póréhagyma, 1 kisebb csokor medvehagyma, 1 csomag újhagyma, 1 kis csokor metélőhagyma, 1 csokor… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!