Culinartz

Fánk kavalkád, churrostól a szalagosig

Tévedés ne essék, nem diétázom és nem fogyókúrázom. Sütök és főzök rendületlenül, ráadásul olyan mértékben, hogy képes vagyok egy nap két féle fánkot is sütni, ha rámtör a konyházhatnék. Mire posztot írhatnék elönt a jóllakottság érzése, és csak halogatom a posztok írását. Megpróbálom behozni a lemaradásom, ugyanis rengeteg van. Ezt az egy posztot szentelem a… Tovább »

Ribizlis profiterol, levendulás csokoládéban

Oly sokszor hivatkoztam már arra, hogy történik valami és nekiállok megsütöm, megfőzöm a hangulatot. Mert nincs sok más választásom ha jön egy illat, egy szín, egy taktus és mert próbálom úgy látni a világot, hogy abban szépség és derű lakik. Egyszerű történeteket és érzéseket főzök bele a tányérba néha ujjongva máskor csendesen. Azt ami örömöt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!