Culinartz

Édes savanyú pácolt sárgarépa

Ezt-azt csipegetni étkezés közben, főleg, ha ropogós dolgok vannak az asztalon, mindenképpen kellemes felüdülés. Általában előre szoktam elkészíteni a nyers zöldségeket és teszem kis edénykébe a szósz mellé. Befőttesüvegben akár hetekig eláll így mindig van kéznél egy kis egészséges ropogtatnivaló ha éppen erőt vesz rajtam a lustaság és a farkaséhség.... Tovább »

Brokkoli krémleves

Kicsit másképp. Mert gondolom mindannyian tesztek bele egy kis lisztet, egy kis tejszínt, egy kis ezt egy kis azt… Nos én nem. Próbálok kiiktatni minden felesleges kalóriát az étrendemből. Ráadásul ez a zöldség rendkívül gazdag vitaminokban ugyanis megtalálható benne a béta-karotin ( pro A), a folsav ( B9), C vitamin, tiamin ( B1), niacin (B3),… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!