A pikáns fagylaltok egyre nagyobb teret szorítanak a hétköznapi étrendekben is. Mértékkel még a zsírpárnákat sem növeszti, ráadásul ez a fagylalt sós, így aztán ki is került a rettegett édességek köréből 🙂 A pisztácia és a parmezán együtt igen markáns íz, ezért kevés mennyiségben is kiváló kiegészítője a nyári étkezésnek. Fel lehet használni akár előételként,… Tovább »
Parmezános pisztácia fagylalt
A pikáns fagylaltok egyre nagyobb teret szorítanak a hétköznapi étrendekben is. Mértékkel még a zsírpárnákat sem növeszti, ráadásul ez a fagylalt sós, így aztán ki is került a rettegett édességek köréből 🙂 A pisztácia és a parmezán együtt igen markáns íz, ezért kevés mennyiségben is kiváló kiegészítője a nyári étkezésnek. Fel lehet használni akár előételként,… Tovább »

Gyors reggelimnek még nevet sem tudtam találni- esetleg segítségetekkel neve is lesz az én talán talján tekercsemnek. Joggal követelhetne magának spanyolos nevet is, elvégre a serrano sonka nem más, mint fehér sertésből készített, levegőn szárított és érlelt sonka (jamón Serrano), ám a töltelékként felhasznált mascarponés tormás ricottakrém miatt kizárólag olaszos nevet szeretnék neki adni. Elkészítése gyors és egyszerű….