Culinartz

Sous vide pastrami

Bizony a szuvidolás nagy hevében bele is haltam volna, ha nem próbálom ki ezt az ízletes finomságot. Be kell vallanom, vannak olyan konyhai műveletek, amelyeket egyszerűen képtelen vagyok tökéletesíteni. Így vagyok a marha húsokkal is. Nem tudom előállítani a felső kategóriás éttermek minőségét. Nos, a sous-vide technikának köszönhetően, még a finnyás férfiak is elismerően csettintenek!… Tovább »

Szuvidált körtés olasz desszert – panna cotta

  Nem kell megijedni, csak a neve és a külleme flancos annyira, hogy az ember lánya halogatná az elkészítését. Valójában nem más, mint egy egyszerű tojás nélkül készült, magas zsírtartalmú tej és tejszín keverékéből  főzött puding, jó alaposan behűtve. Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. Egyszerűségéből adódóan pedig végeláthatatlan módon elkészíthető. Az alap vaníliás verziótól, az idény gyümölcsökön… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!